Blogs laten schrijven

blogs laten schrijven

Een website wordt door velen gezien als een prima visitekaartje van wat je nu eigenlijk doet of te bieden hebt aan je klanten. Maar het is nog veel leuker als de bezoekers van je website ook regelmatig interessante content voorgeschoteld krijgen. Iets over een onderwerp waar jij veel van afweet en waar zij iets aan hebben. Je weet vast wel dat je dit met blogartikelen kunt bewerkstelligen. Alleen ben je zelf misschien niet zo’n hele goede schrijver. Of heb je er gewoonweg geen tijd voor. De oplossing? Je blogs laten schrijven door iemand die daar wel gespecialiseerd in is.

Inspirerende blogs laten schrijven werkt als volgt

Als je je blogs wilt laten schrijven door iemand anders, wil je natuurlijk wel dat die persoon datgene wat jij wilt vertellen op een overtuigende manier kan overbrengen. In feite werkt het als volgt: jij weet veel van het onderwerp, ik van het schrijven van goede blogartikelen. Dus als jij me kan vertellen waar het precies over moet gaan, kan ik dat in de juiste vorm gieten. Zodat de bezoekers van je website daadwerkelijk iets hebben aan de informatie. Waardevolle content noemen we dat.

Blogs laten schrijven: zo ga ik te werk

Er is niet één vaste structuur aan te geven hoe ik al mijn blogartikelen schrijf. Het begint vaak met een gesprek (dat kan telefonisch, via beeldbellen of gewoon één-op-één) waarin ik vragen stel en jij vertelt. Maar het kan ook dat je al een of meerdere voorbeelden hebt van artikelen die je in jouw eigen woorden geschreven wilt zien. En bij sommige van mijn klanten lever ik zelf ook regelmatig onderwerpen voor blogartikelen aan. Het is maar net hoe we het van te voren afspreken en wat we allebei het prettigst vinden.

De kosten van blogs laten schrijven

Ik snap dat je duidelijkheid wilt in kosten. Maar het ene blogartikel is nu eenmaal het andere niet. Want wil je een kort of juist heel uitgebreid blogartikel? En gaat het om een onderwerp waar ik zelf al veel van afweet, of moet ik op onderzoek uit om aanvullende informatie te verzamelen? En hoe zit het eigenlijk met de zoekwoorden met het oog op SEO copywriting? Is er al zoekwoordonderzoek verricht, of wil je dat ik dat voor mijn rekening neem? Natuurlijk bespreken we dit soort zaken vooraf goed en geef ik je op basis daarvan een duidelijke offerte. Zodat we allebei weten waar we aan toe zijn voor ik daadwerkelijk met het schrijven van je blogartikelen aan de slag ga.

Dus wat denk je ervan? Zie je het wel zitten om je blogs te laten schrijven door mij? Of heb je behoefte aan aanvullende informatie over wat ik op dit gebied voor je kan betekenen? Je kunt altijd contact met me opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met het schrijven van blogs. Maar dan raad ik je wel aan om eerst mijn pagina over het zelf schrijven van SEO-teksten te lezen.

1 gedachte over “Blogs laten schrijven”

Plaats een reactie