2020: een jaar om snel te vergeten

2020 joe doei

Aan het eind van het jaar is het altijd een goed moment om even terug te kijken op hoe het jaar verlopen is. Oké, ik ben wat verlaat want het is inmiddels al half januari. Maar dat komt omdat ik echt een weekje niks wilde doen eind december waardoor mijn planning de eerste weken van januari 2021 ook direct vol liep. Luxeproblemen zullen we dat maar even noemen.

Een raar jaar

Ik denk dat er niemand is die 2020 zal bestempelen als een leuk en goed jaar. Corona zorgde er bij veel mensen op allerlei vlakken voor dat ineens alles anders werd. Onbezorgde levens veranderden van het een op het andere moment in onzekere vooruitzichten. Of dat nu op het gebied van gezondheid, werk, onderneming of sociale contacten was: we kwamen nagenoeg allemaal wel met iets in aanraking. En veelal niet op een leuke manier.

Kijken naar de toekomst

Ik wil daarom nu eens een keertje niet te veel stilstaan bij het afgelopen jaar. En vooral de blik op de toekomst gaan richten. Want wat er allemaal is gebeurd, kunnen we toch niet meer veranderen. Laten we dus kijken hoe we 2021 een stuk positiever kunnen maken dan het voorgaande jaar, zeker op het gebied van SEO. En ik moet toegeven dat ik daar eigenlijk ook best wel zin in heb.

Plaats een reactie