Eindejaarsmijmering

eindejaarsmijmering

Zo. Het is half vijf op 31 december, het jaar 2012 is bijna ten einde en ik heb net mijn kookkunsten voor vanavond afgerond. Op 1 juli 2012 begon ik met mijn eigen onderneming, genaamd Tommunicatie. Tijd dus om in deze eindejaarsmijmering even mijn eerste halfjaar als zelfstandig ondernemer door te nemen. En eigenlijk kunnen we daar heel kort over zijn. Want het was een ERG GOED halfjaar!

Vliegende start

Natuurlijk had ik een vliegende start dankzij alle opdrachten die ik voor Hardcopy kon doen. Maar daarnaast deed ik ook verschillende opdrachten voor diverse reclame- en internetbureaus. Zo werkte ik regelmatig voor Home of Happy Brands en Doorrood Persuasive Agency en voegde ik daar twee maanden geleden ook een (internet)bureau uit Eindhoven aan toe: Laméco. Streven voor 2013 is om naast deze opdrachtgevers nog een aantal andere bureaus aan mijn lijstje toe te gaan voegen en dan het liefst in de regio Eindhoven.

De toekomst

Maar vooralsnog heb ik het al weer druk met een grote opdracht voor een reisbureau, waar de teksten half januari klaar voor moeten zijn. En heb ik mijn vaste werkzaamheden die ik elke maand mag volbrengen, zoals onder andere de artikelen voor Trendtree en de administratieve werkzaamheden die ik verricht voor Yoast. Trouwens, mij hoor je echt niet klagen: het is allemaal alleen maar leuk!

Nou, moet ik nog met een mooie spreuk 2012 afsluiten? Neuh, ik wens iedereen gewoon het beste voor het nieuwe jaar! En tot overmorgen!

Plaats een reactie