Diensten

Voor uiteenlopende diensten op het gebied van tekst kun je bij mij terecht. Of je nu op zoek bent naar SEO-teksten, een persbericht of een brochure… ik kan je als freelance tekstschrijver helpen bij alles dat met tekst te maken heeft. Zo schreef ik teksten voor IKEA Nederland, HP en Tjingo.nl maar ook voor talloze kleinere klanten. Overigens denk ik niet graag in termen van groot en klein, want voor elke opdracht zet ik mij voor de volle 100% in: of dat nu voor een multinational is of voor een detaillist bij mij om de hoek.

 

Specialisatie: SEO-copy 
Mijn specialisatie betreft het schrijven van SEO-copy en ik heb op dat gebied inmiddels al een flink aantal projecten op mijn naam staan. Maar specialisatie wil niet zeggen dat dat het enige is wat ik doe op tekstgebied. Vraagt jouw project om een krachtige webtekst, maar kan je zelf de juiste woorden niet vinden? Schakel mij in en ik schrijf het voor je!

 

Eerst even aan elkaar snuffelen?
Nu kan ik wel zeggen waar ik allemaal goed in ben en wat ik in het verleden gepresteerd hebt, maar je ziet pas echt wat ik voor je kan betekenen als ik voor je aan de slag ga. Wil je vooraf precies weten waar je aan toe bent? Dan schrijf ik met alle plezier een proeftekst voor je. Zo krijgen we snel alle neuzen dezelfde richting op. Of blijkt dat het beter is dat we juist allebei een andere kant op gaan. Daar is toch ook helemaal niks mis mee?
Mailen is makkelijk maar bellen kan natuurlijk ook: 06 53 111 467.

Webteksten

Je website is vaak een van de visitekaartjes van je bedrijf of onderneming. Daarbij is het niet alleen belangrijk dat je site er goed uitziet, je wilt ook dat de inhoud ervan hout snijdt. Ik zorg ervoor dat datgene wat je doet en wat je voor je klanten kunt betekenen op een duidelijke en leesbare manier wordt weergegeven. Zodat iedereen direct weet wat ze aan je hebben.

SEO-copy

Het is voor veel van mijn klanten van belang dat ze vindbaar zijn voor hun eigen klanten. Met goede SEO-copy help ik je daarbij. Daarbij kijk ik verder dan alleen het tekstuele gedeelte. Want SEO werkt pas echt goed als alle onderdelen van je website op dat gebied in orde zijn. Schakel mij in en help je klanten te vinden wat ze zoeken.

Blogartikelen

Je wilt je klanten voorzien van inhoudelijk goede content. Met behulp van bijvoorbeeld blogartikelen bied je je klanten informatie over uiteenlopende onderwerpen. Misschien weet je wel wát je wilt schrijven, maar lukt het je alleen nog niet om het op de juiste manier te verwoorden. Laat mij daarom je blogartikelen voor je verzorgen.