Webteksten

Je website is vaak een van de visitekaartjes van je bedrijf of onderneming. Daarbij is het niet alleen belangrijk dat je site er goed uitziet, je wilt ook dat de inhoud ervan hout snijdt. Ik zorg er met behulp van krachtige webteksten voor dat datgene wat je doet en wat je voor je klanten kunt betekenen op een duidelijke en leesbare manier wordt weergegeven. Zodat iedereen direct weet wat ze aan jou en je bedrijf hebben.

Het belang van goede webteksten

Door je website te voorzien van goede webteksten, help je zowel je klanten als jezelf. Als je duidelijk weergeeft wie je bent en waar je voor staat, zien potentiële nieuwe klanten direct wat voor vlees ze in de kuip hebben. En beslissen ze of jouw bedrijf of jouw product wel of niet geschikt voor hen zal zijn. Want het is natuurlijk leuk als je website er prachtig uitziet, maar uiteindelijk gaat het om het verhaal dat je te vertellen hebt. Of je je klanten nu van informatie wilt voorzien of wilt sturen bij hun aankoopproces.

Zelf doen of uitbesteden?

Je weet zelf waarschijnlijk het beste waar jouw bedrijf goed in is en waarmee je je onderscheidt ten opzichte van de concurrentie. Je zou er dus voor kunnen kiezen om zelf met je webteksten aan de slag te gaan. Maar lang niet iedereen is in staat om dat wat je te vertellen hebt ook duidelijk te verwoorden. En dat hoeft ook helemaal niet. Het schrijven van teksten voor op je website kan je namelijk ook prima uitbesteden. Zeker als dat aan iemand is die schrijven gewoon erg leuk vindt om te doen.

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het formuleren van de juiste zinnen op je website? Schakel mij dan in en ik ga je helpen bij het schrijven van goede webteksten. Neem contact met mij op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie te bespreken.