SEO-teksten

Het is tegenwoordig voor nagenoeg elk bedrijf van belang om online goed vindbaar te zijn. Maar hoe krijg je dat op de juiste manier voor elkaar? Onder andere door gebruik te maken van goede SEO-teksten. Die kunnen echt helpen om je online zichtbaarheid en vindbaarheid te verhogen. Waarbij het vooral van belang is om te schrijven voor de bezoekers van je website en niet voor de zoekmachines.

Wat zijn SEO-teksten eigenlijk?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Maar in het Nederlands zeggen we gewoon zoekmachineoptimalisatie. Wel zo duidelijk toch? Daarbij is het de kunst om de teksten op je website zo te schrijven dat een zoekmachine snel en gemakkelijk kan achterhalen waar de pagina over gaat. En dat tegelijkertijd de informatie die er staat waardevol is voor de bezoekers van je site. Als SEO-tekstschrijver ga ik voor je aan de slag om ervoor te zorgen dat zowel de zoekmachine als je potentiële klanten waarde hechten aan datgene wat je online te vertellen hebt. En in principe doe je dat vanzelf als je bij het schrijven van je teksten de gebruiker van je website centraal stelt.

Meer dan tekst alleen

Natuurlijk kijk ik verder dan alleen het tekstuele gedeelte als ik met je SEO-teksten aan de slag ga. Want SEO werkt pas echt goed als alle onderdelen van je website op SEO-gebied in orde zijn. De tekst op een pagina kan nog zo goed en overtuigend zijn, als de bezoeker uiteindelijk op de pagina vastloopt (bijvoorbeeld omdat het niet lukt om het product dat je verkoopt te bestellen) dan is al het werk voor niets geweest. Schakel mij daarom in en ik help je klanten om wél te vinden wat ze zoeken.

Meer weten over wat ik voor je kan betekenen door het schrijven van SEO-teksten? Neem dan contact met me op om de mogelijkheden voor jouw website te bespreken.