Over Tom

In juli 2012 ben ik gestart als freelance tekstschrijver en sinds die tijd houd ik mij voornamelijk bezig met het schrijven van webcontent. Ook glijden er regelmatig advertentie- en brochureteksten vanuit mijn brein en mijn toetsenbord het beeldscherm op. Trots ben ik op mijn werkzaamheden voor IKEA Nederland en Tjingo.nl, waarvoor ik grote aantallen SEO-pagina’s geschreven heb. Natuurlijk schrijf ik ook met het grootste plezier treffende teksten voor startende zzp’ers en mkb’ers.

 

Opleiding en ervaring
Na mijn HEAO-studie Communicatie (met afstudeerrichting Creatief) deed ik voornamelijk ervaring op het gebied van tekstschrijven op bij mijn oude werkgever Hardcopy. Bovendien volgde ik in december 2011 de workshops “Schrijven voor het web” en “SEO-copywriting”. Maar eigenlijk krijg ik sowieso nooit genoeg van schrijven. Want ook als het niet hoeft, vind ik het zo nu en dan leuk om wat schrijfsels online te publiceren.

Wil je nóg meer over me weten of heb je wellicht een opdracht waar je mij voor in wil schakelen? Neem dan eenvoudigweg contact met me op.