SEO-tekstschrijver nodig?

Ben je op zoek naar SEO-teksten die scoren? Ik kan je als ervaren freelance SEO-tekstschrijver helpen met het maken van waardevolle content voor je klanten. Zo schreef ik teksten voor IKEA Nederland, Freelance.nl, HP en Tjingo.nl maar ook voor talloze kleinere klanten. En naast SEO-teksten kun je me ook inschakelen voor brochureteksten, persberichten, DM's en eDM's en nog veel meer.

Professionele SEO-teksten voor jouw bedrijf

Profiteer van veel ervaring en ga vandaag nog van start!

Unieke en kwalitatief uitstekende content

Kies voor goed geschreven content: interessant voor je doelgroep en van waarde voor de zoekmachines.

Hogere ranking in zoekmachines

Ik ga aan de slag met je content met een duidelijke focus op SEO. 

Gratis proeftekst

Als je wilt, schrijf ik eerst een gratis proeftekst. Zo weten we meteen wat we aan elkaar hebben! 

Meer dan alleen SEO

Je kunt bij mij ook terecht voor allerlei andere vormen van copy, zoals brochure- en advertentieteksten.

Waar ik eerder al teksten voor schreef:

ikea
monsterboard
hp
pietklerkx
tjingo
gamma
girav
freelance
tom siddals foto

Ik ben Tom Siddals - Freelance tekstschrijver bij Tommunicatie

In juli 2012 startte ik als freelance tekstschrijver en sinds die tijd houd ik mij voornamelijk bezig met het schrijven van webcontent. Trots ben ik op mijn werkzaamheden voor IKEA Nederland, Tjingo, GAMMA en Freelance.nl, waarvoor ik grote aantallen SEO-pagina’s geschreven heb.

Meest recente blogartikelen

Zoekwoord

Wat is een zoekwoord of keyword?

Als je meer te weten wilt komen over zoekwoorden en keywords ga je ongetwijfeld online op onderzoek uit. De kans is groot dat je dan meteen enorm veel informatie krijgt over het onderwerp zoekwoordonderzoek of keyword research. Natuurlijk is dat belangrijk als je wilt dat je pagina hoog scoort in de zoekresultaten. Maar uiteindelijk begint het allemaal bij goed begrijpen wat een zoekwoord nu eigenlijk precies is. In dit artikel leg ik je dat zo goed mogelijk uit.

Lees meer...
succesvolle seo 2021

SEO in 2021 succesvol toepassen

Ook al was 2020 door corona voor velen een slecht of ingewikkeld jaar, dat wil niet zeggen dat we dan ook maar moesten stoppen met ondernemen. Zo is tijd aan je SEO besteden bijvoorbeeld altijd een verstandig idee. Maar wat heeft 2021 op SEO-gebied voor ons eigenlijk in petto en waar liggen de kansen voor jou als (online) ondernemer? In dit artikel zet ik een aantal belangrijke zaken voor je op een rijtje.

Lees meer...
2020 joe doei

2020: een jaar om snel te vergeten

Aan het eind van het jaar is het altijd een goed moment om even terug te kijken op hoe het jaar verlopen is. Oké, ik ben wat verlaat want het is inmiddels al half januari. Maar dat komt omdat ik echt een weekje niks wilde doen eind december waardoor mijn planning de eerste weken van januari 2021 ook direct vol liep.

Lees meer...