SEO-tekstschrijver nodig?

Ben je op zoek naar SEO-teksten die scoren? Ik kan je als ervaren freelance SEO-tekstschrijver helpen met het maken van waardevolle content voor je klanten. Zo schreef ik teksten voor IKEA Nederland, Freelance.nl, HP en Tjingo.nl maar ook voor talloze kleinere klanten. En naast SEO-teksten kun je me ook inschakelen voor brochureteksten, persberichten, DM's en eDM's en nog veel meer.

Professionele SEO-teksten voor jouw bedrijf

Profiteer van veel ervaring en ga vandaag nog van start!

Unieke en kwalitatief uitstekende content

Kies voor goed geschreven content: interessant voor je doelgroep en van waarde voor de zoekmachines.

Hogere ranking in zoekmachines

Ik ga aan de slag met je content met een duidelijke focus op SEO. 

Gratis proeftekst

Als je wilt, schrijf ik eerst een gratis proeftekst. Zo weten we meteen wat we aan elkaar hebben! 

Meer dan alleen SEO

Je kunt bij mij ook terecht voor allerlei andere vormen van copy, zoals brochure- en advertentieteksten.

Waar ik eerder al teksten voor schreef:

ikea
monsterboard
hp
pietklerkx
tjingo
gamma
girav
freelance
tom siddals foto

Ik ben Tom Siddals - Freelance tekstschrijver bij Tommunicatie

In juli 2012 startte ik als freelance tekstschrijver en sinds die tijd houd ik mij voornamelijk bezig met het schrijven van webcontent. Trots ben ik op mijn werkzaamheden voor IKEA Nederland, Tjingo, GAMMA en Freelance.nl, waarvoor ik grote aantallen SEO-pagina’s geschreven heb.

Meest recente blogartikelen

focus keyword

Zo kies je het juiste focus keyword

Maak je gebruik van de Yoast SEO plug-in en ben je bezig met het schrijven van teksten voor je website? En wil je met je teksten ranken op een bepaald zoekwoord? Dan heb je vast wel eens van de term focus keyword gehoord. In de Yoast SEO plug-in is er namelijk voor elke pagina op je website een invoerveld voor je focus keyphrase.

Lees meer...
landingspagina

Wat is een landingspagina?

Als je je met SEO bezighoudt, heb je vast wel eens van de term landingspagina gehoord. Toch is voor lang niet iedereen helemaal duidelijk wat een landingspagina (of landing page) nu precies inhoudt. In dit artikel vertel ik je wat een landingspagina is, wat het nut van zo’n pagina is en hoe je ze op de juiste manier inzet.

Lees meer...
cornerstone content

Cornerstone content

Misschien heb je de term al wel eens voorbij horen komen. Of misschien is het nog helemaal nieuw voor je. Welke optie voor jou ook geldt: bij het schrijven van SEO-teksten is het slim om af en toe gebruik te maken van cornerstone content. In dit artikel leg ik je uit wat cornerstone content inhoudt, waarom het zo belangrijk is voor SEO en hoe je zelf de beste cornerstone content schrijft.

Lees meer...