Blogartikelen en nieuwsberichten

Je wilt je klanten voorzien van inhoudelijk goede content. Met behulp van bijvoorbeeld blogartikelen bied je je klanten informatie over uiteenlopende onderwerpen. En misschien weet je best wel wát je wilt schrijven, maar lukt het je alleen nog niet om het op de juiste manier te verwoorden. Wil je dat je voortaan waardevolle content aan je websitebezoekers te bieden hebt? Laat mij dan je blogartikelen voor je verzorgen. Ik ga graag voor je website aan de slag zodat de bezoekers van je site interessante informatie krijgen voorgeschoteld.

Jij bent de expert binnen jouw vakgebied

En ik ben dat binnen het mijne. Wat mij betreft is dat iets dat we ook gewoon zo moeten houden. Maar wat nu als we die twee zaken slim met elkaar gaan combineren? Als het goed is, weet je zelf enorm veel over het vakgebied waarin je werkzaam bent. Of het product dat je verkoopt. Om je klanten te helpen en hen keer op keer van waardevolle informatie te voorzien, kun je ervoor kiezen om blogartikelen te gaan schrijven. Het mooie is: je weet er zelf al heel veel van af. Dus de blogonderwerpen zijn al direct gecoverd. Het schrijven van blogartikelen is wel een vak apart en lang niet voor iedereen weggelegd. Houd je daarom bij je eigen expertise en besteed het schrijven van blogartikelen uit. Ik help je daar uiteraard bij en zet mijn kennis graag voor je in. Bovendien vind ik schrijven sowieso altijd erg leuk om te doen.

Zoek je dus iemand aan wie je het schrijven van blogartikelen kan uitbesteden? Wil je je eigen tijd besteden aan datgene waar je zelf goed in bent? Neem dan contact met me op zodat we kunnen zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. Als je wilt, schrijf ik eerst een proeftekst voor je. No cure, no pay!